Call Us: +387 65 420 024
Mail Us: support@elephantsolutions.net

Elephant Solutions software za ovlaštene mjenjače

Date: 3 June 2020

Jedinstvenost, pouzdanost, brzina, prilagodljivost i kvalitet u jednom sistemu

Nakon više od 10 godina rada, na razvoju i implementacijama našeg programskog rješenja za rad ovlaštenih mjenjača, ponosni smo na činjenicu da naš program koristi najznačajniji poslovni korisnici, u bankarskom, poslovnom okruženju i to nekoliko stotina zadovoljnih krajnjih korisnika – ovlaštenih mjenjača. Prepoznati smo kao poslovni partner od povjerenja, kome klijenti mogu povjeriti i svoje najkompleksnije potrebe. Ključna prednost jeste to što je ovo domaći program, prilagođen domaćim zakonodavstvima i kreiran na način da zadovoljava i najzahtjevnije potrebe.

Osim toga ovdje su još neke od prednosti našeg programa:

 1.  Veoma jednostavan za rad, što skraćuje vrijeme potrebno za treninge i edukaciju.
 2. Program je pogodan za rad sa svim poslovnim bankama, prilagođen je kako klijentu tako i banci.
 3. Optimalni korisnički i vizuelni pregled, pogodan za rad kako preko online platforme, tako i direktnim instalacijama.
 4. Prilagodljiva kursna lista, uz mogućnost odabira valuta i samostalnog kreiranja. Usklađuje se sa vizuelnim identitetom naručioca.
 5. Program je kreiran pomoću programskog alata Visual Studio ASP.NET, C#, što mu omogućava brze reakcije, te smanjuje vrijeme potrebno za izmjene i lako se prilagođava potrebama klijenta.
 6. Program, osim što je pouzdan, radi veoma brzo, što će svakako postati vaša konkurentska prednost, jer brzina transakcije dovodi do zadovoljnog klijenta.
 7. Otkup i prodaja strane valute se obavlaju u samo par klikova, dok sam program korisniku prikazuje sve potrebne informacije o transakciji na jednom mjestu.
 8. Ovo je jedini program ovakve vrste koji na jednom jestu nudi opciju dvostruke konverzije, odnosno zamjene jedne strane valute za drugu. Veoma lako se koristi i mnogo vremena štedi i blagajniku i klijentu.
 9. Za mjenjače koji imaju mjenjačnice na više lokacije, omogućena je stalna povezanost kroz administratorski pristup.
 10. Izvještavanje je u potpunosti prilagodljivo vašim potrebama, potrebama računovodstva kompanije, finansijama, kao i internim i eksternim organima kontrole.
 11. Izvještaji potrebni za poslovu banku se automatski kreiraju, te ih je potrebno samo printati.
 12. Osim ponuđenih kontrolnih izvještaja, program omogućava i kreiranje svih drugih potrebnih izvještaja neophodnih za praćenje poslovanja. Administratori sistema mogu u real timu-u izvršiti sve kontrole i provjere koje su im potrebne.
 13. Naš tim stručnjaka, koji stoji iza ovog programa, dostupan su vam u svakom momentu. Osim što su iskusni IT stručnjaci koji mogu napraviti i kreirati sve što vam je potrebno, veoma dobro poznaju business stranu rada ovlaštenog mjenjača i razumiju potrebe banke, ekonomista, računovođa, pravnika..

Pouzdanost i brzina sistema, zajedno sa povjerenjem koje nam ukazuje sve više klijenata, čini da naš program bude prepoznat kao najbolje rješenje za svaku banku i za svakog ovlaštenog mjenjača.

Pregled softwera: